En del av verkligheten

publicerat i Allmänt;
17 december

Ännu en vit julblomma :-) Den doftande.

Det kom snö. Som övergick i regn. Precis sånt där väder som min fibromyalgi tycker att jag ska känna i hela min kropp...fortsatt sängläge alltså...:(

I morgon kväll är det ett av mina absoluta favoritprogram: Svenska Hjältargalan! Ett program som värmer och som påminner om att allt inte är svart. Det finns så mycket medmänsklighet! Ljus i mörkret! <3

Idag har jag en sån där "tacksamhetsdag". Just idag går min tacksamhet till stor del till Facebook...ja, faktiskt, till Facebook! För tack vare Facebook har jag fått så många nya fantastiska vänner. Jag är väl medveten om att Fb är Fb och inte "reality", men jag tycker ändå att den är en del av verkligheten. Förr var det vanligt med brevvänner. Ofta såna man aldrig träffade men som man hade en vänskap med via skrivna brev. Lite så fungerar Fb också. Sen vimlar det av lögner, fördomar och hat också, precis som i verkliga livet. Men allt blir vad man gör det till! Precis som med TV:ns "offknapp". "Nej, jag har inte TV", eller "jag är aldrig på Fb", för där är bara "skit", säger en del. "Jasså," säger jag, "hur vet du det, om du aldrig är där?" ;-) 
Man kan gilla Fb och leva i verkligheten också!!! Sen är det bra med pausar ibland! :-) Samt att bidra till ett bra klimat, både på nätet och i verkligheten. 

Och vänskap på nätet kan leda till vänskap i verkligheten...det vet jag...<3

Om en vecka är det julafton. :-) Undrar om det blir en vit jul? Här i min vrå av världen säger prognosen: ingen nederbörd och + 4 grader. Jaja, det blir jul i alla fall! :-)


Kör och gå lugnt och försiktigt, det är halt på många håll i vårt avlånga land!
Var rädd om Dig! ❤️


Kommentera inlägget här :