Ljusslingan, avsnitt nr ?....

publicerat i Allmänt;
20 december

Vid sjön idag. + 13 grader och en ljum vind...är det höst eller vår? Inte vinter i alla fall...


Vinbärsbuskarna bär knopp...

Julkänslan inföll sig igår hos sonen med familj. Idag försvann den ;-) Även när det är snöfritt i stan brukar det ändå vara snö ute vid torpet. Men, nej, inte i år...inte ens frostigt. Vi vattnade inneblommor, matade fåglarna och tog en promenad till sjön. Hunden var lycklig. Äntligen ute i "paradiset" igen. :-)
Och så återvände vi till stan.

Ljusslingan? Bra, att du undrar. The never ending story har nämligen en ännu inte berättad fortsättning. Det visade sig nämligen att den upphittade ljusslingan som var trasig, inte var den ljusslinga vi letade efter...(?) Den "riktiga" hittade jag häromdagen när jag letade efter något annat... Eftersom vi redan hunnit införskaffa ny ljusslinga och satt upp den, tackade vi vår lyckliga stjärna, att vi har två balkonger! Så, ljusslingor på båda balkongerna denna jul. Det lustiga är att maken för ett tag sedan undrade om vi inte skulle ha en ljusslinga på lilla balkongen också...;-)
Slutet (?) gott, allting gott! :-) Men jag börjar undra om inte våra ljusslingor förutom att de får ben och rymmer också har förmågan att föröka sig???
Och hur blir det nästa år? Då har vi två ljusslingor att leta efter. Minst två...;-)

Personliga tomtar på rad :-)

Och så blev det dags att tända det fjärde ljuset.

Ljus och Kärlek
❤️


Kommentera inlägget här :