Jag längtar

publicerat i Allmänt;
Vi bar samma längtan inom oss, jag och maken. Men vi sa inget till varandra. Tills i lördags då maken plötsligt sa: "Ska vi resa till Gotland i vår?" ;-)
Det var så längesen sist...
"Ja, ja, ja!!!!
Gotland i maj. Ljuvligt. Det går inte att bada men det går att promenera längs stranden. Det är tillräckligt. Och vandra i Visbys medeltida gränder. Kanske en tur till Fårö och definitivt en tur till Sudret. Träffa släkten. Äta saffranspannkaka med Salmbärssylt..suck...vad jag längtar!
Drivvedskonst från Gotland :-)
( Tror att konstnären heter Laurin)

Idag har jag gjort det som jag tänkt så länge. Skrivit och skickat ett mail som förhoppningsvis är en början på något nytt och spännande i mitt liv...
Ni vet, det händer att man får tecken. "Något" dyker upp titt som tätt i olika sammanhang och pockar på uppmärksamhet..till slut inser man att det här ska jag nog titta närmare på...;-)
Fortsättning följer...;-)

Bara måste dela med mig av denna ljuvliga bild på min fyrbenta vän i "lokalen brevid" ;-) Det här är hennes grattis-hälsning. En mycket bestämd, charmig och rolig cairn-terrier-dam är hon. <3 Och söt!

Lördag. Senaste dagarnas sol och vind har smält snö och is riktigt bra. Öppet vatten på ån är en alltid lika välkommen syn! Våren lurar bakom knuten hoppas jag. ;-) 
Och Ljuset! Välkommen Ljuset! 

Nu återgår jag till tvättkorgen :-) The never endig story....

Allt gott!
<3
❤️

Kommentera inlägget här :