Sätt lite fart nu, Våren! :-)

publicerat i Allmänt;

Hm..jag borde sova...men det funkar inte...

Ute vräker regnet ner...det slår hårt mot rutan...
Jag har läst och läst i den intressanta boken, se föregående inlägg, tills texten blev suddig och ögonlocken slöt sig. Men somna, nej...
Men jag gör ett till försök. God natt världen! 
Hm
Hm...;-)

Jodå, jag somnade så småningom...:-)

Fredag. Efter telefonmöte tog vi en promenad i skogen. Just då började det naturligtvis regna, ett kallt regn...brrr...vart har värmen stannat upp någonstans? Vi fick sällskap på stigen av Santos med husse. 

Hopplöst att få en svart och en svartvit hund med på samma bild ;-)


Santos hittade vatten i diket att bada i...vår hund stod förvånad och tittade på ;-) Båda är ju vattenapporterande men det är bara den ene som fattat detta...

Har snart läst ut boken. Märker att jag lärt mig en hel del om islamism, patriarkala mönster och om Syrien. Berättar mer i senare inlägg. Det är alltid bra med kunskap. Bättre än fördomar och generaliseringar. Nya insikter, nya utsikter :-) Därmed inte sagt att jag förstår huvudpersonens agerande...får en känsla av att hon skrivit boken för att själv på något sätt försöka förstå vad det var som hände...(Anna Sundberg: Älskade Terrorist)

I morgon Valborg. Själva ordet för mig genast tillbaka till tiden i Uppsala. Minnena. Studentmössan. Champagne. OD-kören. God mat i glada vänners lag. Snöstorm vid brasan vid Gamla Upsala högar...;-)
"Vintern rasat ut..." 

Nu blir det lugnare. ("Vi är till åren komna") Om det är uppehållsväder går vi nog ner till brasan vid sjön och träffar grannar och vänner. 

Välkommen våren! Sätt lite fart nu! ;-)


Trevlig Valborg!
Var rädd om Dig 
❤️

Kommentera inlägget här :