Fönsterbord mot havet

publicerat i Allmänt;

Den här gamla väskan från Försvarets överskottslager inköptes sent 70-tal. Den hänger visserligen i torpet men hör mer ihop med min personliga historia än med torpets historia. Dessa märken och pins. Berättar lite om mitt liv. De flesta är mina, några är från sönerna. Mina år som barnskötare, "kommunalarbetare". Förskola, skola, fritids. Rädda Barnen. Engagemanget mot kärnkraften, "Atomkraft, Nej Tack". Tiden inom kyrkan. Kvinnokampen. De två mest klassiska är väl "Röda Fjärden" och "Vi flytt int'" ;-)

Denna dag har handlat om vila och mat på favoritstället: Axmar Brygga. Yngste sonen kom upp enbart för detta. Eller ja, träffa oss också förstås :-)

Detta underbara ställe. Och maten smakade lika gudomligt som vanligt, dock var servicen lite sämre än vanligt. Hoppas att det var tillfälligt. Jag rekommenderar detta ställe. Man kan ta sig dit med bil eller båt. Men man får göra en avstickare från E4:an. :-) Sammma goda meny serveras på Furuviks brygga men miljön i gamla hamnmagasinet i Axmar är mysigare.

Fönsterbord, klagar inte på utsikten ;-)
Kanske blir det julbord nästa gång vi kommer hit ;-)

Om en vecka är vi på Gotland. När vi planerade och bokade tänkte jag mig att jag skulle vandra längs Tofta strand och njuta av sol och varmt vatten...nu tänker jag mig mer att jag vandrar på stranden i storstövlar och regnjacka...;-)

Idag har mina tankar ofta varit hos fina vänner som mist sin fyrbenta vän. Jag vet hur svårt det är, hur ont det gör...

Mina tankar vandrar också till OS. Till finalen i fotbollen. Hur det än går så är det en bragd av tjejerna!
Kanske ska man sova en stund så man orkar sitta uppe ikväll? Jag känner mig gammal som resonerar så, men det är ju lite klokt tänkt...man blir så klok när man blir gammal...förlåt...i övre medelåldern...hi hi ;-)

Hittade en supersöt bild i ett album här. Ett foto från 1980, vår förra hund var valp då...<3

Ljus och Kärlek
❤️

Kommentera inlägget här :