Pokémon och Nyckelpigorna återvänder

publicerat i Allmänt;

Jag antar att man bör ha en åsikt gällande Pokémon? Men jag har ingen åsikt. För jag vet för lite om detta fenomen. Pokémon är för mig kort som yngste sonen och hans kompisar samlade på och spelade något sorts spel med när de var små. Någonstans finns sonens samling kvar... Inte ens i vår vildaste fantasi hade vi väl kunnat tro att Pokémon skulle återvända i ny form och bli en sån succé utomhus. Det är just det där med utomhus som verkar vara det positiva. Att barn och ungdomar är ute och rör på sig. Och att grannar har börjat prata med varandra. ;-) Sen orsakar det tydligen en del krockar när man är ute och kör samtidigt som man letar Pokémon . (!?)
Och folk har fått besök inne på gården och i sitt hem av Pokémon-letare... Jojo...;-) Lustig tid vi lever i...

Morgonpromenad till ängen idag. Och vad fick vi se? Ytterligare två nyckelpigor! De verkar ha återvänt efter många års bortavaro. Välkomna!

På förmiddagen blev det äntligen dags för båtfärd. Izabelle hade bestämt sig för att det skulle bli "läskigt" men att sitta i farmors knä kändes ändå lite tryggt. Och så sjöng vi och tittade på fåglar och vackra näckrosor. Fascinerande med blommor som "simmar" på vattnet. Hunden njöt som vanligt av båtturen. I land igen hade vi det jobbigt med insekterna. Inte mygg nu längre utan bromsar. Fy, vad ettriga de är och vad hårt de sticker.

Efter lunch drog vi in till stan och jobbet igen. Om ni undrar om Kicki var med, så jo, hon kom med, när vi väl hittade henne. Hon hade lagt sig i en solstol idag...;-) Vi hann med att hälsa på uppe hos Kajsa också. Lilla vovven var inte där nu heller men en fin tavla med honom fanns där.

Målad av samma fantastiska konstnär som målade av vår hund. Erik Hedin.
Något spännande verkar hända där utanför fönstret...

Nu är vi åter i torpet. Dagen blev molnigare än vad de sagt men vi klagar inte. :-)

Fullmåne ikväll! :-)

Ljus och Kärlek
❤️

Kommentera inlägget här :