Hej då, Kajsa!

publicerat i Allmänt;
Med barnbarn börjar dagen tidigt. Så är det. ;-)

På förmiddagen går vi en längre skogspromenad. Möter hundens kompis med husse. Det gillar Izabelle. Sen dyker hundens kompis matte upp också. Hon berättar att de sett två huggormar längs vägen. Känns mindre trevligt... Det gäller att hålla uppsikt över både barn och hundar! 
Men vackert är det längs vägen :-)

Efter lunch åker vi in till stan och jobbar. Jag och Izabelle tar trappan upp till Kajsa, som bygger modeller. Tyvärr är inte Bowie, hennes hund, där men Izabelle har kul ändå. Hon minns att där finns bollar och en korg som man kan gunga med. 

In action :-)

"Hej då, Kajsa", säger Izabelle när vi ska gå därifrån. Hon får säga det flera gånger för farmor och Kajsa bara pratar och pratar...

Det har börjat regna när vi kommer ut. Och ännu mer regnar det mot kvällen. Och regna har det gjort mycket i södra delarna av landet.,Och i Frankrike regnar det...

I kväll eldar vi i öppna spisen. För det känns lite kallt och ruggigt. 

I stan i tisdags. "Här har man bra utsikt och inte behöver man grönt ljus om man vill flyga iväg." 


På ugglan, som ska skrämma bort fåglarna så att de inte bajsar på flotten, sitter en fågel och...just det...bajsar...;-)

Till sist: Vi är alla kreativa skapare. :-)Om det är någon som undrar hur mina söner med kompisar har det i Frankrike nu, kan jag meddela att det inte går någon nöd på dem, de har träffat sin kompis Soran Ismail idag :-)

Ljus och Kärlek
❤️

Kommentera inlägget här :