Det syns i blicken

publicerat i Allmänt;
Vi jobbar ett par timmar, sen kommer Erik med tavlan. Hundporträttet! Vår hund, Pavvos reaktion är helfestlig. Han stirrar först, backar, går undan och skäller. Då kan man väl helt klart påstå att konstnären har lyckats! :-)
Vi tycker också att Erik har lyckats! Han har fångat Pavvos själ, det syns i blicken. Så levande <3

Rekommenderas varmt! :-)
Alla är nöjda och glada :-)

Nu jobbar maken vidare medan jag vilar ryggen. Efter två resor tur och retur våra största städer är jag helt slut i kropp och knopp. Avvaktar när det gäller eventuellt besök hos kiropraktorn...kanske går det över ändå? 

Stockholm igår alltså. Ut i värsta påsktrafiken, men om man åker åt rätt håll i rätt tid, så går det bra ;-) Det gjorde vi. Sen satt vi hos äldste sonen med familj och fikade ute i solskenet. Så mysigt! :-) 

Och barnbarnet sjöng. Ena sången efter den andra. När jag, farmor, börjar nynna med, tittar hon irriterat på mig och utbrister ett bestämt: "nej!" ;-)

Nu är vi så glada för tavlan. Ska bara hitta ett bra ställe att hänga upp den på! En trivsamt nöje :-)

Troligen åker vi ut till torpet i skogen ikväll eller i morgon. Och jobbar på distans och pendlar när det behövs. Är så nyfiken på hur mycket vår det blivit därute. Eller hur mycket vinter det är kvar, kanske jag ska säga. ;-)

Vårnyheter ska upp på båda våra webbshoppar. Det är kul! :-)

Nu väntar jag att hälsocentralen ska ringa upp för receptförnyelse...intet är som väntans tider ;-)

Och nu ringde det! Hämta på apotek nästa tisdag. Tack för det! ❤️ Ibland går allt snabbt och smidigt. Man får vara glad för de stunderna! :-)

Ljus och Kärlek
❤️

Kommentera inlägget här :