Oktobergrått

publicerat i Allmänt;

Grå, blåsig och mörk och regnig är denna söndag i oktober. Regnet smattrar mot fönstret. Jag ser en man som ror en båt ute på ån. Ser väldigt jobbigt ut...antar att motorn är trasig, annars är det ju självplågeri att ge sig ut och ro en sån här dag.

Inomhus är det varmt och gott. Utanför mitt fönster är det ganska stilla och tomt. Det är nästan bara hundägare som är ute och går idag.
Och reklamutdelarna. I ur och skur.

Långt borta, i det "stora landet" håller Michelle Obama fantastiska tal. Vilken kvinna! Hon talar ur hjärtat. Ärligt. Hon talar för folket. Hon talar om och för landets framtid. Starkt.

I det "stora landet" tog en vän och hennes kör guld i natt. Rönninge Show Chorus vann Barbershop VM! Hurra!!!

Och åh, vilken härlig start det var på "Så mycket bättre"!!! Det blir nog en väldigt bra omgång detta. :-) Det är lustigt med det där programmet, när deltagarna presenteras kan man ju ibland tänka att "nej i år tittar jag inte", "ointressanta artister", "jag vet inte vilka de är" osv...men sen tittar man ändå och lär på så sätt "känna" nya personligheter :-)

I morgon är jag kallad till mammografi. Och jag tänker gå. Det är en självklarhet för mig. Alla de jag känner som haft/har bröstcancer har fått reda på det genom mammografi. Tumörerna har varit för små för att upptäckas genom självundersökning. Det finns risker med allt, även mammografi men jag är tacksam för att det finns!

För att återgå till det "stora landet" ;-) ikväll börjar "Allt för Sverige" igen! Jag ogillar fortfarande tävlingsmomentet men i övrigt är det intressant.
Det gnälls på TV men det finns faktiskt en hel del bra program att titta på. Och finns det inget som faller en i smaken, så finns det en off-knapp! Just saying...;-)

Bara måste dela denna med er. Hittade den på Fb.

Ja men precis så! ;-)

Och precis så också! ;-)

Du finns till. Du räcker till. Kom ihåg det. Hela veckan lång! :-)

Allt gott önskar jag Dig!
Tack för att jag fick dela mina tankar med Dig.
❤️

Kommentera inlägget här :