Farfars medarbetare

publicerat i Allmänt;

Jag tittade på prins Alexanders dop igår. Inte hela tiden, men TV:n stod på. Barnbarnet tittade lite då och då också. Men mina ord om att Sofia t ex är "en riktig prinsessa" mottags av ointresse. ;-) Småsessorna däremot var roliga att titta på. När de inte satt still ;-)

Ni som följer mig vet att jag är lite osäker om vad jag egentligen tycker om monarkin. Inte blir jag direkt för kungahuset när jag läser att Victorias klänning kostar: ca 42000 kr!!!... Undrar om hon kommer att använda den någon mer gång? Eller lämnar hon in den på Myrorna? ;-))
I övrigt så gillar jag Victoria. Och Daniel.

Igår kväll gick jag ut i mörkret för att försöka fota den vackra, gula, halvmånen. Det funkade inte alls. Men fotot på gamla stugan blev ganska bra. :-) 17 grader varmt var det, en nästan overklig känsla spred sig inom mig. Så varmt i september kl 21! Wow!

Vissa dagar bara flyter på. Det mesta fungerar alldeles utmärkt även om man själv inte är på "topp"...Andra dagar "hackar" sig fram...via en del hinder, trötthet..lite "bak-och-fram-dag"...
Idag är en sån dag. Men jag tänker som en fin vän brukar säga till mig: "vissa saker kan man inte förstå, de bara Är" ;-) Så dagen får helt enkelt bara Vara som den Är.
Delvis beror "hackandet" på mitt skov i fibromyalgin. Orken rann ur mig och värken tog över. Men vädret är varmt och soligt. Maken ger mig möjlighet att vila och samla kraft och lite har jag orkat busa med barnbarnet också. Tacksam för det jag får och det jag kan ge ❤️

Tur att farfar har en medarbetare! :-)
Samma skottkärra som hennes pappa och farbror använde :-)

I morgon ska vi fixa frisyrerna och ta på oss snygga kläder. Vi är bortbjudna på lunch! :-)

Från Grekland kommer det såna där ljuvliga bilder på strand, pool, hav...från Izabelles föräldrars bröllopsresa. Det är dem väl förunnat :-) Samtidigt så känner jag; "jag vill också" ;-) Fyller ju jämnt nästa år...hm...Drömma kan man ju alltid göra, det är ju gratis ;-)

Och snart är det dags att hoppa i lövhögar igen ;-) Det är också gratis! :-)

Jag vet, jag är lite barnslig för min ålder, men det är så tråkigt att vara vuxen jämnt. ;-) Och inom oss bär vi ju alltid det där lilla barnet som vi en gång var.

Ljus och Kärlek
❤️

Kommentera inlägget här :