Högt upp i himlen

publicerat i Allmänt;

Barn är härliga. Och lite lustiga ibland. Vi går på promenad mot ängen och skogen. Barnbarnet "orkar inte gå", vill bli buren. "Nej", säger farföräldrarna bestämt. Barnet tjurar. Så plötsligt börjar farmor halvspringa och sen börjar farfar springa och hunden fullständigt flyger fram! Och då får barnet fart och springer och springer och springer...skrattar och springer. Gå orkar hon inte, men springa! ;-)) Och hunden verkar ha glömt att han är gammal och troligen börjar bli stel i benen. Farmor tappar andan. Farfar måste vila lite. Men kul har vi, alla fyra!

Och farfar hivar upp Izabelle "högt upp i himlen" ;-)

Idag är media full med bilder från det fruktansvärda som hände i USA för 15 år sedan. Som alltid denna dag går mina tankar till den dröm jag hade den morgonen. (Som jag berättat flera gånger förr) Om de två planen som kraschade i det bostadsområde där jag bodde då...Jag hörde först det ena, sen det andra och mitt emellan sömn och vakenhet förväntade jag mig att höra brandbilssirener...
Drömmen var glömd på eftermiddagen när en kompis till min äldste son ringde och undrade om jag såg på TV...

15 år sedan...och vi vet hur det fortsatt...terrorn...våld föder våld...våldsspiralen...:(

Lika fast olika :-) Och de blommor för fullt.

Nu är vi på hemväg från lunch hos svärmor i Bålsta. Vi åker via Knivsta. Gamla hemtrakter :-)
I Bålsta hände något väldigt roligt för maken och mig. Vi träffade en gammal vän som vi inte sett sen slutet av 70-talet eller möjligen början av 80-talet! En vän som vi har så många roliga minnen med. Bl a en resa med husvagn i norra Norrland. Han var sig lik. Han tyckte också att vi var oss lika..det var snällt sagt. :-)

Nu springer vi till bilen!

Sommaren dröjer sig kvar i blomningen:

Nu är vi proppmätta som alltid när vi varit till svärmor och ätit hennes goda mat. Och rester har vi med i bilen så vi "står oss" ett tag :-)

Kicki X 2 är naturligtvis med oss. Fast först skulle de inte med, men farmor la ned dem i en kasse. Och tur var det, för när Izabelle väl satt i sin bilstol saknade hon dem ;-) Och likadant på hemvägen. Där låg de på en stol hos "gammelfarmor", bortglömda om det inte varit för farmor som påpekade i tid att de inte var med...ibland har jag minnet i behåll ;-)

Började på en ny målning i går kväll. Känns spännande...visar senare...än så länge går den i blått, blått med portaler...:-)

I morgon är en annan dag...och en ny vecka.
Ljus och Kärlek
❤️

Kommentera inlägget här :