"Nä, men klippa oss!" ;-)

publicerat i Allmänt;

Morgonen är regnig. Vi myser inomhus med skapande verksamhet. Det kanske inte ser så mycket ut för världen men oj, vad kul vi har när vi skapar i lera, jag och Izabelle. :-)


Trots regnet tar vi oss en tur ut till torpet. Under bilturen blir klockan 12 och vi är med under den tysta minuten via radion. Izabelle är inte medveten om vad som händer men just då är hon tyst. En minut senare brister hon ut i sång och jag återvänder till här och nu. Livet går vidare. 


Det regnar nästan inte alls när vi kommer fram till gården. Men vi håller oss inomhus eftersom det är så blött och lerigt ute. Hämtar leksakslådan som inte varit framme på länge. Izabelle lyser som en sol och jag är så tacksam över att de gamla leksakerna används igen. 

Via en sväng på jobbet är vi åter i lägenheten. Efter sedvanlig glass tar jag och hunden oss en eftermiddagsslummer. ;-)

Ikväll tänker jag på offren för terrorattentatet i Egypten. 40 döda i två koptiska kyrkor. Viktigt är att komma ihåg att det var extrema islamister som utförde detta, inte muslimer. 


För mig blir det Sofies Änglar på TV ikväll. Maken ser på hockey. Förhoppningsvis sover Izabelle gott och tryggt då. Efter bokläsning där jag är beodrad att göra om texten lite så att det blir lite fel och tokigt ;-)

Från ett samtal under en lek idag, där jag var röst till en prinsdocka och Izabelle var röst till en prinsessdocka. 
Prinsen: "Hej Prinsessan, vad fin du är idag"
Prinsessan: "Hej Prinsen, vad ska vi göra idag?"
Prinsen: "Vi kan väl gifta oss?"
Prinsessan: "Nä, men vi kan klippa oss! Ja!"
..........och så klippte de sig.......;-)

Dagens ägg:


Påskägg a' la Lasse Åberg :-)

Ljus, hopp och respekt

❤️

Kommentera inlägget här :