Det blir nog bra

publicerat i Allmänt;
14 December

(null)
Idag regnar den vita snön bort och det är "sörja" som gäller på gator och trottoarer. Mindre kul. Och mindre fint. Därför plockade jag idag fram min målning , "Vägen till paradiset" eller vad man själv väljer att kalla den, efter vad man själv ser i den...:-) Ser du ängeln? 

Dagens änglaord

"Varje grässtrå har en ängel som böjer sig över det och viskar, "väx! väx!"
Talmud
<3

Det verkar finnas något mysko samband mellan stressig tid och trasiga maskiner...när vi senast flyttade gick vår tvättmaskin sönder en av de sista dagarna i vårt gamla hem...och tvättmaskinen ingick i köpet för de nya ägarna...nu har vår nuvarande tvättmaskin brakat ihop...
Okey, den hade "förvarnat" oss lite genom att ge ifrån sig märkliga ljud...men nu stannade den helt igår. Och Varför måste den stanna mitt i sköljningsprogrammet??? ;-) Tömma vatten och skölja för hand...ha ha ha, roligare kan man ju ha det i julstressen ;-) 
På måndag leverans av ny...

Och på tal om tvätt: 
(null)

Det där är Jag! ;-)

Jag vet, det finns så otroligt mycket annat att "störa sig på"...utöver vardagens små förtretligheter...som höjd pensionsålder t ex...somliga jublar andra blir besvikna...

Sänder tankar till det tragiska som hände på skolan i Enskede...att fly från krig och död och komma till "tryggheten" här i Sverige och bli dödad här... Det går liksom inte att ta in sånt, känner jag, det blir alldeles för många "varför" som man aldrig får svar på. Unga själ, vila i frid. 

Det mörknar redan här. Idag värker kroppen igen, den gillar inte temperaturväxlingarna. Har idag ignorerat  värken, det kommer kanske att straffa sig, men...ändå...förhoppningsvis blir det "inte värre än vanligt" ;-) 

Har börjat på allvar att planera och samordna jul- och nyårshelgerna. Svärmor, mamma, sönerna och barnbarnet...jodå, det blir nog bra det.
Och jobbet ska utföras också...
Nåja...det ordnar sig väl. 

För övrigt så blir det alltid jul i allafall ;-)

Kärleksljus
❤️

Taggar: #tvättmaskiner#julstress#paraihopstrumpor#planera;

Kommentera inlägget här :