Plötsligt på Facebook

publicerat i Allmänt;

En 16 årig pojke på väg till skolan, mördas av en 17 årig pojke...Ett liv släcks och ett annat liv är förmodligen för alltid förstört... Det hände här i min stad igår. Det finns liksom inte ord för detta ofattbara...Det där med det ofattbara tillhör livet. Men det är så svårt att acceptera. Man har så många frågor men får så få svar...

Tankar går till de anhöriga. <3

Nu tänker jag vara lite PK här ;-)
Jag gillar att Löfven skippar Almedalsveckan och istället reser runt och pratar med "vanligt folk". Han har redan tidigare påpekat bristen på kontakt med "vanligt folk" och nu gör han något åt det. Hedersamt tycker jag. "Valfläsk och löjligt" tycker andra. 
Ibland har jag en känsla av att politiker gör fel hur dem än gör...

Min make satt idag i soffan tillsammans med barnbarnet, 3 år. De spelade spel och tittade på filmer på min padda. "Jag tror hon la upp något på Facebook", säger maken. "Men jag tror jag lyckades hejda henne". 
Hm...lite senare får jag en avisering. En vän på Fb har kommenterat en länk från Youtube som "jag" lagt upp..."va?" "Ånej, en av de där filmerna jag ogillar!" Min vän "skrattar" glatt. Efter ett tag tar jag bort inlägget. De som sett det måste undrat vad jag höll på med!! ;-) Och den där treåringen...hi hi ;-)) Hon är otrolig! :-) 

I natt blir månen full. :-)

Jag vet att man alltid ska vara vänlig och att man alltid ska tala om för sina kära att man älskar dem...men

...jag gillar ändå att nästa vecka är Vänliga veckan och att vi firar Alla Hjärtans Dag den 14:e. Fira kärleken! Det kan väl aldrig vara fel? <3
Man behöver inte alls köpa blommor eller gåvor, man kan fira med lite extra omtanke och omsorg, det räcker :-)

Izabelle har hittat farmors armband ;-)

Idag fick jag mitt fina Diplom för Örtkursen. Kul! :-) 


Önskar Dig en fin helg! En helg med både glädje och sinnesfrid. 

Ljus och Kärlek

❤️

Kommentera inlägget här :