Kan det finnas en mening med detta?

publicerat i Allmänt;

Man vill ju inte tro att det är sant, men det är det. Jag såg inte installationen. Ville varken se eller höra denne totalt osympatiske, homofobe, empatilöse,sexistiske, rasistiske man som nu flyttar in i Vita Huset. Önskar att det vore en film, en dålig film...men det är det inte...
Bort direkt med klimatavtal och HBQT-rättigheter och begränsningar av Obamacare. 
Högerextremismen vann. Man kan väl säga att den vunnit en liten seger här i vårt land också...

Jag scrollar snabbt förbi fina vänners omtänksamma budskap om att "allt är som det ska vara." Jag har så svårt att känna den tilliten till dessa ord idag. Tilliten till att det finns en mening även med detta mörka som sker...att det ur detta kommer att växa något starkt och gott...???

Sen ser jag bilder från Womens March. Miljoner kvinnor och män över hela världen demonstrerar mot Trumps sexism, homofobi och rasism. Kanske är detta ett steg i rätt riktning? 

Jag vet, Trump bryr sig inte, han är för självgod för det, men en dag kanske...

Jag lärde mig ett nytt ord i går:

NYVÄLKOMNA...visst är det fint! <3


Hos Skavlan igår var en representant för Vita Hjälmarna på besök. En kvinna som måste dölja sitt ansikte eftersom hon har släktingar kvar i Syrien. De Vita Hjälmarna går in i stridsområden och med fara för sina egna liv, försöker rädda så många människor de kan ur rasmassorna. Vilka hjältar! <3

Bilderna på de skadade barnen var hemska och berättelserna fruktansvärda. Men det var sevärt ändå. Att se och höra om det som "våra" flyktingar flyr ifrån...rekommenderar en titt om du inte såg det igår. <3 För trots allt hemskt är det en tröst och ett ljus i mörkret att det finns så goda och modiga människor! 

Idag har jag studerat och försökt göra teoriprovet i örtkursen. Riktigt kul och givande! Inte klar än, men snart. :-) Hoppas ha ork i vår att omsätta teorin i praktiken ;-) 


Solen sken in när jag "pluggade" :-)

Solen gick upp 08.33 och ner 15.32 idag! Det artar sig! 

Och hunden sov gott och lugnt hela natten! :-)

Ljus och Kärlek
❤️

Kommentera inlägget här :