Böcker, abort och Singer

publicerat i Allmänt;

Nej, även om jag besöker Göteborg då och då så har jag aldrig varit på Bokmässan. Tyvärr. Och nu vill jag inte gå. Allt som normaliserar nazismen vänder jag ryggen till.

I år finns det alternativ bokmässa också. Jag dömer inte någon som väljer någon av dessa alternativ, valet är upp till var och en. Jag "vädrade" bara min, privata, ståndpunkt. :-)

Böcker tycker jag om! Leve boken. De flesta av oss har väl våra favoriter. Kanske böcker vi läst som förändrat våra liv. Jag har några såna som betytt extra mycket för mig. Ska göra en lista senare...

Har läst skrämmande siffror idag: nära 50 000 kvinnor dör och 7 miljoner skadas allvarligt årligen i världen efter att själva gjort abortförsök eller hos någon icke vårdkunnig...Det är internationella dagen för säkrare aborter idag...
Värna aborträtten. Även i vårt land. 

Just nu börjar mörkret sänka sig över stugan. Jag är hockeyänka och hunden har intagit vänteläge...

Vi har varit ute på vift idag. Till stan. Gjort fynd. Träffat fina vänner i charmig miljö. Berättar mer i morgon. Är så glad! :-) 

Visar denna så länge...;-)

Förkylningen hänger envist fast...grr...Och solen? Nja, det var några soliga ögonblick...;-)

Man kanske borde ha varit i Göteborg nu ändå? Mamma ringde, hon har suttit ute på balkongen i solen på eftermiddagarna...mmm...gott för henne :-)

Kärleksljus till Dig
❤️

Kommentera inlägget här :