Många ord, många känslor

publicerat i Allmänt;

Onsdag.       


Har ankrat i soffan. Sover, sover, sover...verkar kunna sova precis hur mycket som helst. Förhoppningsvis är sömnen läkande. 
Var ut en sväng på gården på förmiddagen. Tog hand om lite frön. Tittade på fåglarna och ekorrarna. Nötskrikorna är här nu. Verkar vara lite osams sinsemellan. Ännu ingen sol men det är i alla fall inte kallt. Undrar om solen parkerat sig över Gotland idag också? ;-)

Det verkar nu mer än någonsin florera en mystisk trend: "jamendomdå-syndromet". Så fort man öppnar truten om eller skriver något om rasistpartiets kvinnosyn får man tillbaka: "jamendomdå"..."dom" = muslimer och vänsterpartister...
Och deras ledare verka vara totalt drabbad av "jagvetingenting-syndromet"
Det är i och för sig deras problem. Jag lämnar härmed det ämnet. 

Och önskar att det ska ske någon form av "mirakel" med regeringen. Att de plötsligt drabbas av "öppnade hjärtan" eller i alla fall kommer till insikt om vad som faktiskt sker där ute i verkligheten. Att unga afghaner deporteras till ett livsfarligt land. Till trolig död. Unga tjejer och killar som vill stanna och göra rätt för sig. Känna trygghet. Leva. Av rädsla tar många sina liv...Nej, jag har inte längre ord...annat än att jag skäms över att vara svensk just nu...

Många ord, många känslor
Ändå så svårt att få fram
det jag känner. )-:

Heder åt kungen som idag besöker Vivalla och den nedbrända moskén. Jag är ingen stor "kungavän" men att visa solidaritet med muslimerna där som mist sin samlingspunkt, tycker jag är en fin gärning. 

Ikväll börjar "Bonde söker fru" igen. Till glädje för många. Andra bryr sig inte alls. Vi lever i ett fritt land, tack och lov! 

Igår gjorde jag ett fynd...ett vackert fynd. Mer om det senare. Nu ska jag läsa om saponiner och garvämnen. ;-) Örtkurs! 

Ha det gott!
NAMASTE 
❤️

Kommentera inlägget här :