Grodor i poolen!

publicerat i Allmänt;
Håhåjaja...sociala medier är fullt av diskussioner om vädret.  Om orsaker och jämförelser osv. Väldigt många "besserwissers" dyker upp från ingenstans. 
Själv känner jag att jag har fullt upp med vädret som det är Nu. Det blir ju inte mindre jobbigt för att det varit varmt en del tidigare år. Och inte regnar det mer nu för att det regnade ännu mindre då och då. 

Bada i poolen? Ja!, tyckte både jag, maken och Izabelle. När jag byter om till baddräkt hör jag plötsligt de båda andra skrika: "vi har grodor i poolen!"
Och mycket riktigt, två stora grodor, simmar omkring där. Säkert väldigt lyckliga över att ha funnit vatten. Det är minst sagt krångligt att få bort dem...men det går. :-) Sen kan farmor, farfar och Izabelle bada. Eller ja, Izabelle badar och vi andra plaskar och leker "små grodorna" ;-) 
(null)

Vår stackars gamla hund mår mindre bra i hettan. Idag vill han inte ens äta. Men jag antar att han tar igen det i kväll när det blir svalare. 

Läser att just nu är här varmast i landet. Minst sagt svettig information. ;-)

     
Skördat första mogna paprikan och de första små solmogna tomaterna. Mums.
(null)

Plötsligt kommer det en vind in genom alla fönstren, korsdrag och papper och annat lätt yr runt ;-) Det gör inget! Kom vind, kom moln, kom regn...

Till sist: något fint och klokt
(null)

Kärleksljus
❤️

Taggar: #grodoripoolen#svettiginformation#solmognatomater#skördarpaprika#detsomärnu;

Kommentera inlägget här :