Gammaldags jag

publicerat i Allmänt;
Jag har för ovanlighetens skull redan plitat ner en önskelista. För det mesta brukar jag ha svårt att "komma på något" men i år var det lätt. Gammaldags som jag är (?) blev det böcker, en cd och en dvd-film. :-)
Visst, man kan ladda ner, streama, lyssna istället för läsa och allt sånt, men jag vill ha det så här. ;-) 

Sen önskar jag som alltid att få ett gåvobevis på gåva till välgörenhet. Det finns en extra glädje och tacksamhet i gåvobevis känner jag. 

En titt på väderprognosen ger insikt om att nu är det slut på värmen. Inga köldrekord, bara lite lätt minus. Med all säkerhet halka. "Ur molnen kan det lokalt falla ut ett lätt snöfall", läser jag. Den meningen var nästan gullig ;-)

Det är Internationella Mansdagen idag. Tack och lov och grattis alla kloka härliga män! <3 

Till alla som bojkottar Black Friday: gör det.
Till alla som gör fynd under Black Friday: gör det.
Fritt val! Själv bojkottar jag mellandagsrean. Det har jag alltid gjort. Men det finns inga färdiga inlägg om sån bojkott att lägga upp på Fb...;-) 
Sen ogillar jag att allt blir så hysteriskt nu för tiden. Reklamen är hysterisk. Reaktionerna är hysteriska. Konsumtionen är hysterisk. 
Ta det lite lugnt...planera inköp efter behov...och unna dig sen något litet extra. Är mitt råd. Till mig själv :-) 

Läser om alla gamla år "årets julklapp". En av dem var spikmattan. 2009 var året. Jag har en spikmatta men jag fick nog inte den som julklapp. Den står och dammar i en garderob eller i källaren. Var aldrig en hit för min del. Skulle bl a vara bra mot ångest...nja...:-) 

Får bli ett änglakort med ett "änglaord" idag:
(null)

Tillit <3 Är något jag önskar att jag kunde känna nu. Ibland tappar jag den. Tilliten till livet. Till mig själv. Till människor. 
Den brukar komma tillbaka...

Änglaljus
❤️

Taggar: #gammaldagsjag;

Kommentera inlägget här :