Tack Moder Jord

publicerat i Allmänt;
(null)

Naturen är min räddning när jag mår som jag mår nu. 
Men det "pangar" i skogen idag så jag får gå kortare promenader längs vägarna.

Förkylningen har däckat mig och depressionen lägger sig som ett tungt täcke över mig...igen.
(null)


Orkar knappt ta mig upp ur sängen ibland. Men, som sagt, naturen lockar. Ännu är det varmt, man behöver inte bylta på sig lager på lager av kläder. 
(null)
Den vackraste Aspen <3

Det är dubbelbottnat det där med värmen, tycker jag.,Det är fantastiskt och skönt samtidigt som oron finns där: klimatförändringarna...
För några år sedan läste jag om den globala uppvärmningens följder i naturen. Om vi får medelhavsklimat kommer inte de vackra färgskiftningarna i löven om hösten finnas längre...
(null)


En evig sommar? Jag vet att många drömmer om det. Det gör inte jag. Jag älskar våra årstider. Dock får vintrarna vara lite kortare än den senaste vintern. Men när jag tittar på foton från januari-april så inser jag hur hisnande vacker vintern var. Och sen blev det sommar direkt. Hm...framtiden? Ingen vår? 

Låter jag som en dysterkvist? Glädjedödare? Ja, det gör jag nog, men samtidigt så kan vi ju inte blunda för det som sker.

Vänster eller höger? Nej, inte politiskt nu. ;-) Utan på vilken sida man ska gå på på en gemensam cykel-gång-väg... Nu finns det en regel : man ska gå på vänster sida. Jag trodde att det redan var en sån regel på det, men nej, den är ny. Onödig info? Då ber jag om ursäkt. :-) 

(null)

Naturligtvis ska vi glädja oss över sköna höstdagar. Njuta av höstfärgerna och göra vad vi kan för att behålla dem även för kommande generationer. 

Sköna moder Jord. <3 Tack för allt du ger! <3

Och så ett "Lycka till" till Stefan Löfven i försöket att bilda en regering...spektaklet fortsätter. Min fråga kvarstår: har vi en regering till jul? ;-) 

(null)

Hoppfullheter
❤️

Taggar: #tackmoderjord#naturenärminräddning#gåtillvänster#klimatförändringarna;

Kommentera inlägget här :