”Valppanik?” ;-)

publicerat i Allmänt;
Det har snöat och haglat några dagar nu. Och det finns risk för snö och hagel idag också. Snacka om bakslag! Och kallt är det. Brrr...
Jag vaknar och hjärnan sätter igång: "det ska göras, det måste göras, det där måste göras om..." Kroppen känns tung och värker. Det är som om knoppen och kroppen inte hör ihop. Jag kan bara göra en sak: säga till hjärnan att "lugna ner sig". "Släpp, släpp, släpp". Slappna av. 
Det vi ville få klart i gamla huset före resan...får göras efter resan, även om vi har en valp som härjar omkring här då ;-) 
Måtte värmen snart vara tillbaka! 

Björktrastarna har intagit gräsmattan. Mängder av dem trippar omkring här, lägger huvudena på sned och dyker ner med näbbarna i gräset och drar upp "smaskiga" maskar och insekter. 
—————-
"När man har så hög svansföring när det gäller sådana  här frågor förutsätts man också ha hög moral."
Citat från TV4 angående moderaternas ekononompolitiske talesperson som begärt ersättning för dubbelt boende...Hög moral? Nej! Skäms! :-( Moderaterna som är emot bidrag för vanligt folk. Sanslöst! 

Pressfrihetens dag igår. Pressfrihet är något att verkligen vara tacksam över. Motsatsen vore förödande. Det är upp till oss läsare att vara källkritiska och ifrågasättande. 

Och på tal om pressen. Alla dessa märkliga rubriker som ska väcka ens nyfikenhet att läsa innehållet, vilket ofta leder till besvikelse eftersom det sällan är så intressant som rubriken utlovat. ;-) 

Jag märker att jag undermedvetet läser "fel", att det livet är fullt av lurar ögat. Som idag när jag läser ordet "valppanik" när det naturligtvis står "valpanik" :-D

(null)
"Ingen anledning till panik, matte, jag väntar på dig här i Utsund tillsammans med mamma, pappa, syrran och de tvåbenta familjemedlemmarna" <3

Någon som har "valpanik"? :-) Många reagerar nog på den frågan med: "vadå? Är det val nu igen?" Ja, suck...
Och Björklund och Åkesson skakar tass och åker ut på gemensam valturné för att debattera(?)  "LSD" var det någon som kallade detta. ;-) 

Nej, jag har varken valppanik eller valpanik :-) 
Blir lite nostalgisk när jag får syn på bilder på "gammelhunden" som valp. Hans första tid hos sin husse, vår son.  Sex år senare tog vi "över" honom. <3 Han var betydligt större då ;-)
(null)

Vi trotsar kylan, tar på oss varma kläder och tar en promenad. Just då skiner solen och det känns nästan skönt. Och himlen är härligt blå. 
(null)

Dagens kom-ihåg till Dig:
Du är Bra.
Du är Värdefull.
Du räcker till. 

Kärleksljus
❤️

Taggar: #valpanik#valppanik#kallt#himlenärblå#högsvansföring#moral;

Kommentera inlägget här :