Nollpunkten

publicerat i Allmänt;
(null)
Ett collage med fjärilar från 2018. <3


När man utmattad kollar rubrikerna efter en natt och morgon med mer än ett toabesök, och möts av rubriken: "vilken energi utstrålar du?"....då behöver man sin sjuka humor :-) Hi, he, ha! "Energi"? Vad är det? Vad det än är så är den på nollpunkten...:-)
Väck mig om några timmar...

En effekt av coronatider är hos mig "coronatänk". Jag märker att jag när jag tittar på tv blir jag  knasig om folk tar i hand, kramas eller publiken sitter nära ihop. "Nej, håll avstånd!" Skriker min hjärna. Tills jag kommer på att programmet är inspelat före corona. ;-) 
Men..om jag ska vara riktigt ärlig, så vet jag inte hur jag skulle reagera om jag stötte på en vän jag inte sett på evigheter. Jag tror jag spontant skulle gå fram och krama...som en reflex...Det sitter ju så i oss det där. 

Igår åkte Andreas Lundstedt ur Lets Dance. Sorgligt tycker jag. Det var så fint att se två killar dansa ihop. Tänkte innan att det måste vara svårt att få till det, men oj, så snyggt det blev och så duktiga de var! 

(null)
Ett collage till <3

Det verkar vara väldigt svårt att få ungdomar, speciellt studenter att stanna inne och att hålla avstånd. Det är inte lätt det här med coronan som kommer och förstör fest och våryra...som ung är man ju "odödlig". Det minns man ju hur det var även om det är längesen. 

Ung som gammal: var rädd om Dig! 

Våryra hemma
❤️

Taggar: #nollpunkten#fjärilar#ungdomochcorona#kramas#våryra;

Kommentera inlägget här :