Tisdag

publicerat i Allmänt;
(null)
En liten "gladnot" till dig :-)

Strömmen kom tillbaka sent igår kväll. Avbrottet berodde på blåsten. Och det blåser idag med. 
Tänk så van man är med elen. Man tar den för självklar. Så är den borta och man konstaterar att inte kan man göra det, och inte det...Vi har egen brunn så när vi inte har el har vi inte vatten. Vi skulle äta sen middag igår...för sent visade det sig...ost, bröd och vindruvor fick det bli ;-) Men värme har vi, vi har öppen spis. :-) 
Det blev tidig "god natt". Så tidig att hundarna såg lite förvirrade ut. ;-)

Trump blir bara konstigare och konstigare. Nu har han och hans stab gjort en försvarsfilm angående hans beslut gällande pandemin. Ett hopklipp förstås och inte så lite propaganda. Han börjar verka desperat...vad blir nästa grej? Förstår inte hur folket kunde rösta på honom.

(null)
<3

Fler än 1000 människor har nu dött av corona i vårt land. Den siffran känns lite otäck, känner jag. Så många som lämnar nära och kära pga detta märkliga virus. Märkligt, skriver jag, eftersom ingen verkar veta riktigt hur det fungerar, om det muterar osv. 
Så mycket sorg. Men vi får inte släppa hoppet. Vi kommer klara detta! Om vi hjälps åt...

Funderar du som jag ibland över hur förändrat livet kommer att vara för oss alla efter corona? Ingen vet ju men man kan inte låta bli att "spåna" lite ...jag försöker när jag funderar att inte bara se negativa saker...
(null)
Bilden är från förra året men vitsipporna blommar äntligen här nu. :-)

Var inte rädd! 
Var rädd om Dig

Hoppfullheter
❤️



Taggar: #vitsippor#antaldöda#strömavbrott#konstigaretrump#funderingar;

Kommentera inlägget här :