Annorlunda

publicerat i Allmänt;

Det alternativa Lets Dance programmet var tydligen ett snabbt sammansatt program. Kanske var det därför David och Tilde tjatade om att det var "magiskt" hela tiden. ;-) Jag gillade programmet även om det var lite krystat. Framför allt uppskattade jag Darins låt. "En säng av rosor". Helt underbar. 
Jag har svårt att tro att det blir en fortsättning på Lets Dance i år. 

Annorlunda var också Skavlan. Men det fungerar ju riktigt bra även utan publik. 

SVT 1 gör om i sin tablå fr o m måndag och börjar visa gamla godingar som  t ex Skärgårdsdoktorn dagtid. De gör om för "gamlingarna". Och för mig ;-) Tackar på förhand. 

En vän till mig uttryckte att hon kände en tillförsikt och ett hopp djupt inom sig, att det ska komma ut något bra ur den här krisen.Jag känner likadant. Men det är ju känsligt det där att uttrycka såna tankar bland människor som drabbats hårt. Ändå känner jag att det är nödvändigt att ha det där hoppet. Det måste få vara tillåtet med hopp och tillförsikt i ett sånt här läge. Annars kan man ju lätt få panik. 

Vad är det för bra/gott jag önskar ska komma ur detta? 
En politik som gynnar alla, inte bara de rika. Ett liv i samklang med djur och natur. Allas lika värde. Goda, kloka och osjälviska ledare. Vårdande av moder jord. En värld där empati och kärlek råder istället för egoism och rasism. 

Utopi, säger någon och fnyser åt min naivitet. Okey, men jag är hellre naiv och kärleksfull än egoistisk och maktfullkomlig. 

Har du några tankar kring detta? 

(null)

Så mycket har redan nu blivit annorlunda. Och mer blir det. 
Maken och jag pratar om situationen. Om hur lite vi kan påverka men att det är viktigt att göra det vi kan för att underlätta för oss och andra. Det är bra att planera för framtiden men också att inse att vi bara kan ta en dag i taget. Så är det ju alltid men det blir mer påtagligt nu. 

Var rädd om Dig! 
Och kom ihåg:
Ställ fram klockan en timme! Sommartid.
Earth Our kl 20.30!

Ljus och energi
❤️

Taggar: #annorlunda#utanpublik#någotgotturkrisen#hopp#utopi#endagitaget;

Kommentera inlägget här :