Hemma och på distans

publicerat i Allmänt;

(null)
:-D

Nu tar vi farväl mars månad och kliver in i ett förhoppningsvis vårligt april. Och förhoppnings en tid av lösning på coronakrisen. 

Bland alla coronarubriker dyker nyheten om att serien Svenska Hollywoodfruar läggs ner. Jag fick min beskärda del av den serien för flera år sedan. Jag tröttnade tidigt. Har så svårt att förstå tjusningen med rika kvinnor som är olyckliga och bråkar med varandra...De förverkligar också uttrycket "att skönhet kommer inifrån", för deras spacklade och plastikopererade yta är inget vackert att titta på. Och om inget vackert lyser igenom inifrån så...tomt...men de har hur mycket pengar som helst att shoppa för...Tänk om dessa damer hade gått ihop och gjort något gott, t ex startat en insamling till välgörenhet. Men nej, de lever där i sin bubbla...undrar hur de har det nu under coronakrisen...den drabbar ju både rik som fattig. Jag hoppas att de mår bra. Och jag dömer ingen som gillar programmet. Vi har olika smak eller roas av olika saker, så är det bara. 

Statsministerns uppmaning: "Låt påskkärringarna ställa kvasten på parkeringen i år!" 

Ja, men självklart! Att han ens måste påpeka det. Men, hemma och på dagis går det nog bra att klä ut sig :-)

Det blir ofta man får tänka "nästa år, då..." 

(null)
Här blåser så kallt idag. Kände för att dela med mig av en bild med värme. Solnedgång i ett varmt augusti . Tofta Strand Gotland. 

Det kommer en vår och det kommer en sommar. Corona kommer inte att vara för evigt. Just nu: trots all oro, vi kan bara ta en dag i sänder. 

(null)

Nu tar vi hand om varandra! Även om det är på distans! 

Hoppfullheter
❤️

Taggar: #hemma#distans#hollywoodfruar#hejdåmars;

Kommentera inlägget här :