Positiva jag

publicerat i Allmänt;
(null)
Jag får ett leende på läpparna när jag läser detta :-) 
Jag ler ofta och jag har en positiv livssyn, men jag blir så arg på det där påtvingade "hej och hå, va allt är bra, bara man är positiv så går allt över...."

Positiv livssyn kan aldrig vara ytlig eller glättig. Det håller inte. 

Tar en promenad i solskenet. Vinden är kall men i lä värmer solen. :-) Många är ute och går. Folk i alla åldrar. Härligt! Det känns plötsligt som "vanligt" :-)

————

Ett av mina favvoprogram är tillbaka. Let’s Dance! Utan publik men det funkade bra ändå. Kul att Dermont Clemenger är tillbaka i juryn. 
Och alla dessa modiga tävlande! Så duktiga i sina premiärdanser allihop. Mest nyfiken var jag på Jan Björklund. Gick riktigt bra! Björklund är inte min favvopolitiker precis men kul att han ställer upp. Och Annie Lööfs hälsning och pik var riktigt kul. 
————-
"Kan vi komma och hälsa på när det här (Corona) är över?" Undrar vårt kära barnbarn. "Jaaa, gärna", säger jag. Och längtar med hela mitt jag...
—————-
Och så är det den här dagen idag:
(null)


Var rädd om Dig! 
Kom ihåg att om du uttrycker oro så betyder det inte att du är "hysterisk eller har panik". Som en del vill ha det till. Det är berättigat att ha oro i dessa dagar. 

Hoppfullheter
❤️

Taggar: #positiv#oro#letsdance#barnbarn;

Kommentera inlägget här :