Första sommardagen

publicerat i Allmänt;
(null)
Så skönt för den gamle att ligga ute i gräset en stund. Vi trodde att förra sommaren var hans sista sommar men han är ännu med oss. <3

(null)
Den yngre ligger också gärna på gräsmattan, dock i solen och inte särskilt länge. Och ja, han är bunden i ett långt rep. Han är en smitare av guds nåde och vi är trötta på att locka, leta, hämta....

(null)
Ja, det blev ju sommarens första dag. +22 i skuggan. En vänlig bris. På bilden en del av vår äng. I förgrunden gamla äppelträdet som nu börjar blomma. På marken fullt med gullvivor och vitsippor. 

Ja, nog är det en sommardag. Både en geting och en humla irrade sig in i stugan idag. Men de lyckades hitta ut igen via ett öppet fönster. 

Nu fylls växthuset på. Så skönt att äntligen kunna göra det. 
(null)
Bara början ;-)

Efter att ha sett på programmet "Karl Fredrik på Österlen" får man lust att odla rosor i mängder på både längden och tvären! :-)
Vilket härligt program! Nästa vecka ska det handla om dahlior. -)

Lärde mig lite nytt om rosor, bl a att man ska sätta dem i kallt vatten, inte varmt som man lärt sig tidigare. :-) 

Nu mörknar molnen här och jag börjar undra om det ska bli åska? Kanske regn?

Inga nya restriktioner för 70+. Däremot verkar många inte förstått att man inte behöver vara "inlåst". Ta promenader, ensam eller med sällskap, håll avstånd, spela boule, fika ute, träffa barn och barnbarn utomhus men håll avstånd! :-) 

Fortsätt vara rädd om Dig! 
Fortsätt vara rädd om andra!

Hoppfullheter
❤️

Taggar: #förstasommardagen#hållavstånd#växthuset#hundarna#ängen;

Kommentera inlägget här :