Tomtar och bockar

publicerat i Allmänt;
(null)
Att "jula", julpynta, är verkligen inne i år. Och det är väl så att vi vill göra det varmt, mysigt och stämningsfullt hemma nu i coronatider. Behovet har ökat. Social medier är fulla av bilder på julmysiga hem i olika stilar. Vi har startat tidigare än vanligt också. Vi behöver det i detta mörker som råder. 

(null)
Tomten vänder mig ryggen i år. Han är sur...tycker att jag tog upp honom från källaren alldeles för tidigt och så vill han inte sitta ute, han vill in...Jag vågar inte tala om att  här inne finns två "otäckingar" som skulle slita honom i stycken...så jag skyller på corona.."vi måste hålla avstånd förstår du!" :-)

Om du nu undrar om jag blivit totalt knasig och börjat prata med tomtar, så kan jag säga att: "visst har jag en och annan tomte på loftet men det är inte så farligt. Det går över i januari....;-) hi hi...

(null)
Nu står han där så stilig och grann i år igen. <3 Igår var det invigning.  Via en digital sändning. En "tv-show". Som följd av corona... "Allt" är annorlunda i år. Om bocken får stå i fred i år blir det nytt rekord med fyra år i rad! Må så ske!  :-)

Både kroppen och knoppen vill ha vilodag idag. Okey...men det hindrar mig inte från att få "tokryck" ibland och far upp och t ex rengör hinkar som stått i vägen i badrummet en längre tid...(efter flytten från företagslokalen). Sen faller jag ihop i sängen och kroppen säger: "jaha, vad var det jag sa?" Hmmm...jag har nog tomtar på loftet....:-D

Var rädd om Dig! 
Håll avstånd, rädda liv. 
Det är sista november. Fullmåne! :-) 

Kärleksljus
❤️

 











Taggar: #tomtar#bockar#tomtarpåloftet#bockinvigning#fullmåne;

Kommentera inlägget här :