Lucka 18

publicerat i Allmänt;
Lördag 18 december 2021


Lucka 18

(null)
De vackraste ljusen. Fått av svärmor för många år sedan. Så glad över dem! <3

Igår var det dags för "inte-ett-öga-torrt-galan" igen…Svenska Hjältargalan. Lika fantastiskt som vanligt. Man blir lika förstummad av "vanliga" människors mod och initiativförmåga, kärlek och medmänsklighet varje gång. Människor som  inte bara pratar om att de "förändrar världen" utan verkligen gör det. I det stora, i det lilla. Varje kärlekshandling  förändrar världen. Kärlekshsndlingar utan ett uns av egoism, skryt eller stora rubriker. Kärleksenergier. 
Så gott det känns att de finns i denna flod av lögner, självförhärligande, rasism, desinformation som väller fram och sprider misstankar, missnöje och rädsla i vår tid. 

(null)
Naturlig skönhet

Hur knasigt det kan bli av desinformation och spridande av rädsla är det här ett bra exempel på: 
I Nederländerna varnar man för halsband som påstås skydda mot strålning från 5G-mobilnätet. Halsbanden har visat sig vara radioaktiva… "Enligt WHO är 5G-nätet säkert, och skiljer sig inte från 3G eller 4G-frekvenserna. Men konspirationsteoretiker hävdar att 5G-masterna sprider corona och strålning"(TT)

(null)
Tidig eftermiddagssol.. Solen speglar sig i kanalens vatten och is.  Varmt. +7 grader och vindstilla. En nästan overklig känsla 18 december. Skönt med "bara" fläckvis halka. 

"Det är ju nästan midsommarvärme", säger maken. Ja, nästan….;-)

Det är kyla på gång. Snart är det -7 istället. Lite mer julkänsla över det :-)

Coronaviruset med alla dess mutationer är verkligen oberäkneliga. Och hur regeringen och FHM än gör så får de kritik. De är för snabba med beslut eller för långsamma, de är för mesiga eller för hårda…som sagt, viruset är oberäkneligt. Vi har all rätt att vara kritiska men vi får också söka förståelse….

Gå varsamt på vår jord
Dela kärleksfulla ord
<3

Kärleksenergi
♥️









Taggar: #kärleksenergi#förståelse#mod#hjältar#varmt#oberäkneligt;

Kommentera inlägget här :