Lucka 22

publicerat i Allmänt;
Onsdag 22 december 2021

Lucka 22

(null)

Tänker idag på flyktingar världen över, på barnen i Afghanistan, alla frusna och rädda. Barn i Afghanistan riskerar att frysa ihjäl…en grym verklighet som är så svår att ta till sig…Jag tror att pengarna till hjälp kommer fram. 
Tänder ljus

Så fort man skriver något om hjälp till barn i andra länder får man tillbaka: "det finns barn i Sverige som lider också". Och så är det ju. Vi har fattiga i vårt land…Föräldrar som inte har råd att ge sina barn den jul de vill ge. Och barn som lever i trasiga familjer med missbruk och våld. Nog har vi väl möjlighet att hjälpa både här och där? En utsträckt hand, en liten eller stor gåva,, en anmälan till polisen…
Tänder ljus

Igår såg på tv hur Mandelmanns åka med häst och vagn  och delade ut julgåvor till grannar. Den där äkta glädjen hos både givare och mottagare. Tänk om alla fick känns julglädje! <3

(null)
Julprydnader :-)

På tal om glädje så känner jag en stor, varm, tacksam och kärleksfull glädje inom mig idag. Berättar mer i morgon. :-)

De nya restriktionerna är nog förmodligen nödvändiga. Men måste de komma med så kort varsel? Ställer till med stora problem hos bl a hockeyklubbar på elitnivå. Hur hinna göra om igen? 

(null)
Närbild Amaryllis <3

Julglädje.
Julsånger, julpsalmer, julklappar, pepparkakor, julmat (lite för min del) , glögg, julmust, julgran,julevangelium, jultomtar, jullekar, julegröt, juldans, Kalle Anka, julegott,….gemenskap eller vald ensamhet. Stillhet. Magi. Lugn och ro. Inget är fel. Allt är rätt, så länge man mår bra av det. Eller hur? 
Bort med "måsten" och plikt. Må bra! <3 Jo, ett "måste" finns: håll avstånd! Men det gör vi ju av omtanke….:-)

Julglädje 
♥️






Taggar: #julglädje#omtanke#mandelmanns#fattiga#fryser#tror;

Kommentera inlägget här :