Verklighet eller illusion?

publicerat i Allmänt;
(null)
Härliga vinter! Vi tog en promenad i kylan och solskenet. Träffade tre grannar längs med vägen. Pratade en stund på behörigt avstånd. :-)

Jag är "hjärntvättad av massmedia" förstår du. Jag tror att vetenskapliga fakta är fakta. Jo, det är säkert! Jag är nämligen inte tillräckligt "vaken" för att förstå att jorden är platt, pandemin är en fejk och vaccinet är ett maktmedel för att ha total kontroll över mänskligheten...och så fanns det någon kombination med 5G också eller? Och kontanterna...

Nej, nej, lyssna inte på utbildat folk, lyssna på dem som känner och tänker rätt....ty de har sanningen...Hjälp! 

Igår läste jag om  vad några som kallar sig andliga och jobbar med andlighet skriver om pandemin. Ja, de är andliga och gör gott via sina arbeten, men jag förstår inte hur andligheten går ihop med konspirationsteorier och deras sätt att håna de som inte "tror", eller rättare sagt inte "fattar"...

Jag har läst att pandemin är ett påhitt, en chimär. Att mutationerna är en följd av vaccinet...osv...Efter en stund inser jag att jag är idiotförklarad...;-) Fast jag vet att jag är vaken och lever i verkligheten, så den kränkningen tar inte på mig :-)

Jag nästan gråter över de här teorierna och hånet som sprids över världen. Och jag är så besviken på de som hellre tror på konspiration än på vetenskapliga fakta, medicinsk kunskap och sunt förnuft.  

"Konspiration (av latinets conspirare: 'andas tillsammans'), komplott ellersammansvärjning, syftar på ett hemligt samarbete mellan en grupp individer med dunkelt, olagligt eller illasinnat syfte." (Wikipedia)

Tack och lov har jag vänner inom andligheten som har samma insikter som jag. Och andra vänner med sunt förnuft. 

Skepticism angående vaccinet är en sak men att sprida lögner är illa. 

Hur vore det om de tog med sig sina teorier och träffade vårdpersonal som kämpar för de svårt sjuka på intensiven? "Nej, nej, detta är inte verkligheten, det är bara på låtsas, det är en chimär, en illusion..."

Tänk om man la ner lika mycket energi på klimatfrågan som på detta! Klimatförändringarna , att rädda moder jord...

********

Positivt:

Sverige tog silver i handbolls-VM! Helt otippat. Det märkliga är att det bara är guld som räknas. Men jag och många med mig säger: Grattis!!! <3

En verkligt bra TV-serie: "Tunna blå linjen."

Lars Lerin och Junior ska inte skiljas! :-)

(null)Solglitter<3

Har du några tankar kring konspirationsteorierna? Du tycker kanske att jag är ute och cyklar? Är det vi uppfattar som verklighet bara en illusion? 

Du behöver inte tycka något alls! :-) Fritt val :-) Men jag tycker att vår samtid är intressant...

Nog om allt "sånt" nu. Hoppas att du har/haft möjlighet att njuta av vintern. Den är kanske inte lika härlig i hela vårt avlånga land som den är här just idag!  Om några dagar kanske jag gnäller igen ;-)

1 februari!  Jag bytte sida på väggkalendern, då ramlade häftstiftet ner och "försvann". Letade men fann det inte. Försökte med ett annat häftstift...då satt den uppe i tre sekunder. Maken hittade det första häftstiftet och satte upp kalendern "ordentligt". Det andra häftstiftet har vi inte hittat...visst är livet äventyrligt ibland? Hi hi...(Kalendern är på toa så några hundtassar är inte i fara...däremot fötter...)

(null)<3 <3

Håll ut! Håll i! 

Kärleksljus

❤️

Taggar: #verklighet#illusion#chimär#andlighet#härligavinter#saknadehäftstift#februari;

Kommentera inlägget här :