Upp och ner

publicerat i Allmänt;
(null)
Nu har jag vänt upp och ner på en grej igen...;-)  Denna gång en glasskål...:-) "Strålarna från Ljuset eller vägar in mot Ljuset?"  Läckert blev det iallafall..:-)

Det är väl så man ska se på tillvaron, tänker jag, se ur olika perspektiv.

(null)
Här en assiett 
(null)
Samma assiett...

Jag gillar att "leka" så här..:-) Tillvaron är så mångbottnad och mångfasetterad. Och när jag inte har kraften att måla kan jag ju fota istället. Det är också ett sorts skapande. 

Och på tal om skapande. Eftersom det är hockey ikväll har vi redan tittat på Ernst Billgrens dag på Stjärnorna på slottet. Så intressant han är Ernst! <3 Det är så härligt med människor som går utanför våra inrutade mönster. Som vågar vara sig själva. Och det med framgång! Jag kan inte så mycket om Ernsts konst men jag vet lite mer om hans personlighet nu. 

(null)


Snön rasar ner från taken. Balder har lärt sig att inte bry sig om dånet. Ingen idé att skälla. :-)
Och strax efter att jag skrev detta så skällde han...:-D

Det droppar, dripp, dropp och när solen var framme en stund fick man nästan en känsla av vår...Men det är långt dit ännu. Önskar bara att vintern fick vara just vinter och inte isig, sörjig och hal. Ser bilder från en vän i Klövsjö, där kan man snacka om mycket snö!!!! 

Dagens citat:
"Det underbara med kameran är inte dess förmåga att förvandla fotografen till konstnär, det är ingivelsen den ger honom till att fortsätta se."
Bruce Atkinson

Ljuset...dagarna har blivit längre...har du märkt det? 
Lördag 23 januari. Hoppas att denna dag är/varit en bra dag för dig! 

Kärleksljus
❤️

Taggar: #ippochner#olikaperspektiv#mångbottnad#mångfasetterad#ernstbillgren#somvåriluften;

Kommentera inlägget här :