I hängmattan

publicerat i Allmänt;
(null)
"Det vilda" på vår äng. Vid solnedgång igår kväll.  <3

Tisdag 13 juli 2021

Det är så stilla. Och det är så varmt. Varmare ska det bli. Klarblå himmel. Högsommartid. Hallonen börjar så smått att rodna. Längtar efter att få plocka och äta. Salladen är plockfärdig. Rädisorna ville sig inte i år. Men i stora växthuset blommar tomatplantorna,      och squashen. Gurkor blir det i år också. :-)

(null)

(null)
"Gröna små tomater" som ska bli röda :-)

Vi kom sent i säng i natt.. Det är ju så när man följer en bra serie. Nu var det The Gulf. En kriminalserie som utspelar sig i Nya Zeeland. Inget för actionälskare. Här finns känslor och allvar. Våld men inget frossande i blod. Bra skådespelarinsatser. Spännande, mycket spännande. :-)

(null)

Jag ligger i hängmattan och lyssnar på Agneta Sjödins sommarprogram. Eller rättare sagt: jag försöker ligga i hängmattan…solen gassar, det känns som om jag smälter bort…blir rädd för solsting…det slutar med att jag parkerar mig i det svala sovrummet. Och lyssnar på Agneta. :-) Hon förbryllar mig. Hon återkommer hela tiden till sin "inre resa" men jag förstår inte riktigt hur den ser ut eller vad den handlar om, förutom kända citat från bibeln, filosofer, gurus…Det är först när hon talar om sin tro, om barnatron som finns kvar men som utvecklats och omformats som jag känner att det blir djupare och personligare.Intressant också när hon berättar att hon vid ett besök hos ett medium fått höra att hon och dottern levt många liv tillsammans men att i detta liv är det första gången de har ombytta roller…:-) Så kallar Agneta också dottern för "sin klokaste läromästare".

(null)Ett och annat äpple verkar vi få i år :-(

Dagens positivaste rubrik:

"Smittan minskar 
- nya lättnader"
:-)

Balder blir sig alltmer lik och mer självständig. Liksom oss tvåbenta vilar han i skuggan. :-)

Var rädd om dig i värmen! 

Kärlek
❤️


Taggar: #högsommar#hängmattan#mognad#tomater#äpplen#squash#agnetasommarpratar#kriminalserie;

Kommentera inlägget här :