Fruntimmer, nostalgi och fotboll

publicerat i Allmänt;
Onsdag 21 juli 2021

Vi är inne i fruntimmersveckan. Inget regn i sikte men svalare väder. 
OS har startat på ett för Sverige fantastiskt sätt. De svenska damerna (fruntimren) utklassar USA! (Fotboll, om nu någon missat det). 3-0!!! Jajaja! Tack för den!!!! Grattis!!! Jag är så imponerad!!!!
Det är lite lustigt det där med damfotboll. Så mycket motstånd det varit att satsa på tjejerna och så mycket hån från svenska vita män…När det började gå bra för svenska damerna så sa man: "Ja, men de möter ju inte lika svårt motstånd"….(som herrarna). Det tål att tänka ett varv till på det…och inse att män alltid är normen…:-(

Sen är det det där med kläderna…alltid något fel….okey, tröjorna ser mer "neongröna" ut än gula….men snälla, fokusera på spelet! 

(null)
<3

Jag är lite förtjust i papperskassar. Hi hi…sparar gärna gamla, snygga, bruna, vita….och återanvänder, så klart. Idag, när jag rensade lite i gamla stugan hittade jag tre kassar vars butik eller företag inte längre är aktuella. 
(null)
Saknar både Sahlflor och Stilloftet. Kassen med reklam för företaget är det bilden som intresserar. Där i de husen har jag jobbat, både inom psykvården och i skolan. :-)

Slut på nostalgin för idag! ;-)

I nutid är det OS. Där kvinnors klädsel är i fokus. För kvinnliga idrottare måste ha sexiga (nästan ingenting alls) kläder på sig för att locka manlig publik…….???? Hallå!!!! 2021!!!

Dagens citat
"Ibland ska kvinnor klä av sig.
Ibland ska kvinnor klä på sig. 
Men ALLTID handlar det om samma sak:
Män som vill bestämma över kvinnors kroppar."
Jonas Gardell
<3

I nutid sker naturkatastrofer. Stackars människorna i de drabbade delarna av Kina…jag klarar knappt att ta in paniken och förödelsen….ber till högre makter om nåd….

Social media är full med bilder på blåbär som folk har plockat. Här i skogen har jag inte sett ett enda blåbär. Det är så ledsamt….

Nej, inte vara ledsen nu. Tjejerna vann ju!!! Det bär jag med mig under resten av dagen. :-)
(null)
Rosor till alla fruntimmer som har namnsdag denna vecka!  Grattis! <3

Seger
♥️

Taggar: #seger#damerskläder#utklassning#fruntimmer#rosor#citat#gardell#naturkatastrof#kina#ingablåbär;

Kommentera inlägget här :