Efter regnet

publicerat i Allmänt;
Onsdag 7 juni 2021

Igår kväll. Efter en dag med värme och hög fuktighet kom blåsten, åskan och regnet. Vi satte oss ute på förstukvisten och betraktade dramat. Urladdningen. Regnet piskade ner. När det började regna snett blev vi våta alla fyra. Vi gick in. När ovädret dragit förbi öppnade vi dörren och andades in den friska luften. Skönt. :-)
(null)
Efter regnet…

(null)

De vackra pelargonbladen.
(null)

Olika nyanser
(null)
Min favorit

Redan på morgonen känns det att även denna dag blir varm och klibbig. Nej, jag klagar inte, jag bara konstaterar. Det blir nog inte så mycket gjort. Man är rastlös samtidigt som orken inte finns där. Man vill att tiden ska gå fort, samtidigt som man vill att den ska sakta ner. Men tiden är alltid tiden. Den går och den kommer. Våra tankar handlar hela tiden om att i morgon ska vår gammelhund få somna in. I kväll kommer yngste sonen med sambo upp hit en sväng. Ett sista farväl av en kär familjemedlem. Och kanske ser vi fotboll :-) Heja Danmark! 

(null)
Igår kväll. Som alltid den där närheten. Jag bävar mest för Balders reaktion när Pavvo inte finns här längre. Jag vet att det kommer att bli bättre efter en tid, att vi kommer att hitta ett sätt att vara en familj på tre istället för på fyra. <3

(null)
Det växer och mognar i växthuset. Och utomhus. Jordgubbarna är sena, har bara plockat 5 st än så länge men det blir fler! :-)

Nu ser jag att Löfven är omvald som statsminister. Skönt att slippa fler talmansrundor. Politiker behöver också semester :-)

Till middag blir det pizza. "Egentillverkad" :-) 
Vad äter du idag? 

Det har regnat. Skönt.Luften behöver renas och marken vattnas.  
I morgon kommer tårarna. 

Kärlek
♥️

Taggar: #efterregnet#tungt#tårar#fotboll#närhet#läranytt#löfvenomvald;

Kommentera inlägget här :