Modet att berätta

publicerat i Allmänt;
Onsdag 14 juli 2021

(null)
I den vackra högsommarkvällen. Kvällspromenad i skogen. 

Jag utmanar mig själv och går allt längre promenader. Det är skillnad mot förra sommaren och det är en positiv skillnad. :-) Sen blir det bakslag ibland. Som idag….men det har ju med hettan att göra också. Nu är det hett. Balder vägrar gå ut. 

(null)     
"Kunde inte sagt det bättre själv" :-)


(null)     
Gillar den här också…. :-)

Har nyss lyssnat på dagens sommarpratare, Mathilda Hofling. Det gjorde ont att lyssna. Och nu sitter jag här och är förbannad. Mathilda berättar om den grooming på nätet som hon utsatts för, med början i trettonårsåldern. Och vägen ut. Den skuld hon känt efter att ha blivit manipulerad och utsatt för övergrepp under många år. Men skulden är ju inte hennes. Den är männens. De som utnyttjat och hotat och förstört henne. Män ur alla samhällsklasser. Gifta män, pappor… Det är dem jag är så förbannad på! Alla borde lyssna på hennes berättelse. Speciellt de män och kvinnor som påstår att tjejer väljer prostitution… All heder till Mathilda och hennes mod att våga berätta! <3

(null)
Vackraste pelargonen trivs i gamla köket :-)

Det blir inte mycket gjort i hettan idag. Men om man inte måste göra saker så låter man bli. Tänker på alla som måste jobba. Var rädda om er! Gammal som ung. 

Omsorg
❤️

Taggar: #omsorg#hetta#modetattberätta#förbannad;

Kommentera inlägget här :