Demokratin fyller 100

publicerat i Allmänt;
(null)
Minne: Visby 11 maj 2019

Demokratin i Sverige fyller 100 år i år. 1 maj är arbetarrörelsens dag. Eftersom det är pandemi uteblir demonstrationerna och talen sker digitalt. 

Men så finns de där konstiga egoisterna som skriker om frihet och anser att corona bara är en vanlig influensa. De demonstrerar idag, igen. I protest mot coronarestriktionerna. Inte i sällskap på åtta, nej, inga avstånd, det finns ju ingen smittspridning.... "Det har inte dött tillräckligt många för att stänga ner samhället"..........??? Finns det ingen gräns för idioti? Och hur mycket hån ska sjukvårdspersonalen behöva stå ut med? 

Polisen har nu fullt upp med att försöka upplösa demonstrationen. Suck...

—————-

Sköna Maj välkommen! Du får så gärna bjuda på varmare väder. :-) Promenaden idag blev lite längre än vanligt. I sällskap med granne och hennes labrador. I den tätare delen av skogen blev det lite varmare. I övrigt blåste det kallt idag med. Så det var vinterjacka, mössa och stövlar som gällde...

(null)Blåsippa.  April 2015. Visst finns det både blåsippor och vitsippor att fota i år också, men de ser så frusna ut, behöver sol för att räta på sig. 

Önskar Dig en fortsatt fin helg! <3

Och utbrister: Ja må du leva uti flera flera år, demokratin!!! Vi kommer att få kämpa för ditt bevarande, det märks allt mer. 

Majsol
❤️

Taggar: #demokratin#hundra#år#demonstration#suck#arbetsrrörelsensdag#långpromenad;

Kommentera inlägget här :