Val, Noah, minnen och framtid

publicerat i Allmänt;
Söndag 11 september 2022
Valdag. Minnesdag. Ödesdag. 
 

(null)
Hösten börjar "glöda" :-)
 

Tidigt var vi på plats i den förskola där vi röstar. Ingen kö då men när vi gick därifrån. 
Det brukar kännas lite högtidligt att rösta, det är något viktigt som sker. Men denna gång kändes det bara, ja vad? Tomt på något sätt. Efter en smutsig och bjäbbig valrörelse är jag trött på alla lögner och all populism. 
Men jag gjorde min plikt. Självklart. Och använde min rättighet. I det viktigaste valet, kanske någonsin. Jag röstade. Hoppas att du också gjorde det! 
(null)
Solstrålar glittrar på åns vatten :-)

Den 11 september 2003 mördades Anna Lindh. För den du var och för din kamp för en bättre värld, är du för alltid i våra minnen. <3
Och så är ju denna dag också en minnesdag över de förödande terroristattackerna i New York, Virginia och Pennsylvania 2001….

Hoppas att denna dag, 11 september 2022, är en ljus dag att minnas med glädje…<3

———————-

Vi var på så trevligt födelsedagsfirande igår. Vi kunde sitta ute och smaska på jättegott hembakat fikabröd och tårta. Härliga samtal och många skratt. Och en Balder som tog alla chanser att springa fram och pussa på minstingen Noah som nu sitter själv och kryper. Han är i så lagom höjd. tycker Balder ;-)

(null)
Jodå, han tränar för sin framtid som målvakt. <3 Fotboll eller hockey? Nja, osäkert, fotbollen är roligast att hantera just nu. Pucken kan man smaska på. ;-)

Vad du än kommer att syssla med i framtiden. Noah, så önskar jag dig en ljus framtid. Drömmar och visioner i ett öppet, demokratiskt och medmänskligt samhälle. Det har jag röstat för idag. För dig och alla andra barn i Sverige. <3

Valvaka i kväll. Hur mycket jag än gillar Jenny Strömstedt, väljer jag SVT. Slipper reklamen. :-)

Medmänsklighet
♥️

Taggar: #noah#valdag#minnesdag#röstat#annalindh#visioner#drömmar#medmänsklighet;

Kommentera inlägget här :