Lussebrud

publicerat i Allmänt;
Onsdag 13 december 2023
Lucia

Kom du Lussebrud

Kom med fredens bud

Lys upp vår mörka natt

Var för oss ljusets skatt


(null)
En liten Lucia och en liten stjärngosse. Skapade för längesen och jag märker att de behöver en uppfräschning:-)

Brukar du ge dig själv en julklapp? Det har hänt att jag gjort det. Och igår hände det igen. En underbar julklapp. Distanshealing och kanaliserat budskap. <3
Alla som rynkar på näsan eller skakar på huvudet för "sånt övernaturligt", har ingen aning om vad de reagerar på och vad de går miste om. Vill bara säga det. :-) 

(null)

Hör att det är förskolor som inte firar Lucia i år. "Vi får inte, men vi firar vinterfest", säger personalen på en förskola. "Får inte"??? Okey, som fd förskolepersonal vet jag hur intensivt och stressigt firandet med små barn kan vara, men samtidigt så fint. Tyvärr ofta förenat med sjukdomsspridande, i värsta influensa och magsjuketider. Är det smittspridning som är orsak? 

(null)
Wisti

Dagens ord:
"Och så ska man ha några stunder att bara sitta och glo också"
- Astrid Lindgren-
(null)
En gammal "ljuslucia" (lucialjus?) från min barndom. Min syster fick en tomte. Vi har alltid haft lite kul angående denna…hon har ett väldigt stort ljus på skallen:-) Stackarn. Men söt är hon ändå. 

Positivt idag: Sverige tillhör de 153 länder som röstat ja till FN-kravet om vapenvila i Gaza.

Har sett så många både tokroliga och vackra luciatåg på nätet idag. Mer eller mindre skönsång har jag lyssnat på :-) Precis så som Luciafirandet ska vara! 
Hoppas att din Luciadag är/har varit bra! :-)


Ljus och glädje
♥️







Taggar: #lussebrud#ljus#glädje#lucialjus#positivt#egenjulklapp#healing;

Kommentera inlägget här :