Söndag

publicerat i Allmänt;
Söndag 5 mars 2023

Medan människor kämpar på i "fädrens spår" ligger jag kvar i sängen och betraktar snöflingorna som virvlar ner därute. :-) Klockan tickar snabbt på men jag ligger kvar. Njuter av att kroppen inte värker och av att ha sovit hela natten. Det innefattar en sån härlig stillhet och vila såna här förmiddagar. :-)

(null)

"Miraklet" skedde igår. ;-) Plötsligt, när det verkligen gällde, vann favoritlaget! Det kommer att behövas fler mirakel men ett i sänder… tack…
Så mysigt att ha svärdotter och barnbarn som sällskap i tv-soffan. Men man får akta sig för vad man uttrycker för ord när man klagar på spelet. ;-) Jag utbrast: "shit, shit, shit" och som ett eko hördes från den lille: " skitt, skitt, skitt :-D
Farmor lärde barnbarnet ett fult ord! Aj, aj! ;-)

Efter 10 år av norska segrare, vinner en svensk man Vasaloppet! Grattis Emil Persson! Segrande dam är en norska. Grattis! 

Och på tal om svenskar och norrmän: I herrarnas 5-mil tog Norge guld och silver och Sverige (W Poromaa) tog bronset! Grattis!! Snacka Sverige och Norge har dominerat i detta VM! 

(null)
En blick ner mot innergården…

Ja, det är väl bara att inse läget. Vinter kommer numera som ett brev på posten. Det vill säga, sent eller inte alls… ;-)

Har du planer för veckan som kommer? Drömmar? Önskningar? Oro? Massor med måsten? Hur det än är så är det väl bra att framtiden kommer en dag i taget, ett ögonblick i sänder… <3 Önskar Dig en riktigt fin vecka! 

Kärlek
♥️

Taggar: #sverige#norge#segrar#ifädrensspår#snöar#miraklet;

Kommentera inlägget här :