Öppnade fönster

publicerat i Allmänt;
Söndag 7 maj 2023

(null)
Äntligen kan vi ta bort innanfönster och öppna upp gamla stugan. Släppa ut vinterkylan och ta in vårluften. :-)

Jag har svårt att skriva idag. Är både ledsen och besviken. Jag försökte. Av kärlek försökte jag men möts av total oförståelse och okänslighet. Så trött på att allt är så "lätt". Ytligheten. "Lev livet nu"! Som om man inte lever livet nu när man försöker läka, när man inte orkar tycka att allt är toppen och tjohej! Som om man är till besvär för att man mår dåligt. 
Självklart förstår jag att en person som säger så inte vågar ta itu med sina egna innersta skador och ärr. För vi har dem alla. Och de sätter sina spår på ett eller annat sätt. 
Nej, jag pratar inte om att älta, jag pratar om att läka. Försöka förstå, kanske förlåta, få svar…det är också att LEVA NU! Eller? 

Det finns inget quick fix…

(null)
Våren! <3

Det blev mer ord än jag trodde jag skulle klara av ;-) 

Maken har verkligen tagit till vara på dagens värme. Fixat och donat både ute och inne <3
Nej, jag har inte alls varit lika duktig men jag ligger inte heller och bara tycker synd om mig själv. Om nu någon trodde det :-) 

Att omge sig med människor som lyssnar och bryr sig är viktigt. Att själv bry sig och verkligen lyssna, är viktigt. Du varken kan eller ska lösa andras problem, men du bör Lyssna. 
Ingen ska säga åt dig att "leva livet", för du gör ju det, hela livet, varje dag, varje sekund, även i det svåra….annars vore du ju död! :-) 

Jaha, nu har jag "predikat" färdigt. :-) 

Tack för att du ville läsa! <3
Du lever! Lev väl! <3

Livet
♥️





Taggar: #livet#leva#öppnadefönster#sol#värme#fixat#förstående;

Kommentera inlägget här :