Får man skratta?

publicerat i Allmänt;
Söndag 5 maj 2024

Den här dagen har många teman. Men jag väljer att skriva dessa:
Internationella barnmorskedagen
Nässlans dag
Världsskrattdagen

(null)
Ja, hoppets ord. Behövs i denna oroliga värld och tid. <3 Man vet inte säkert men många säger att det  är Martin Luther Kings ord. 

Skrattdagen. Kan kännas som om det inte finns något att skratta åt i den tuffa världen vi lever i. Men, visst får vi skratta! Vi får unna oss att skratta! Självklart. Det är hälsosamt att skratta. Kanske inte råa skratt, men hjärtliga. Och det som börjar som ett bubbel i magen och stiger upp och bara måste ut! :-D 

Hittade denna "roliga gubbe" från en tid då man kanske var lite mer "lättroad". Men jag tycker den är kul. När man vickar på kortet bildar kedjan nya "ansiktsformer" :-)
(null)
Erics konditori i Säffle. :-)

Lite mer "gammalt". Lite nostalgi:
(null)
Från en Femina-tidning. Nostalgi. Känner du igen några? Beror på hur gammal du är förstås. Jag tänker på den där mjölktetran som det var så svårt att hälla ur…:-)

Betydligt kyligare väder och lite regn…ja, det är vår fortfarande. På onsdag blir det "ymnigt snöfall" här där jag bor. Då kan man hålla sig för skratt. Eller förresten, man kan ju skratta åt "eländet" istället! :-)
Nåja, nu har prognosen ändrats…igen…till regn..hm…verkar väldigt svårbedömt. Det blir det, det blir. ;-) Logiskt va? :-D

Ny vecka på ingång. Med ännu en helgdag. Önskar Dig en riktigt fin vecka och hoppas på många anledningar till skratt! :-)

(null)
:-)
Andetag
Dagens meditationsbild och ord:

(null)

♥️



Taggar: #meditationsbild#skratta#om#än#snöellerregn#nostalgi;

Kommentera inlägget här :