Ett vykort betyder så mycket

publicerat i Allmänt;

"UNDRET ÄR INTE
ATT FLYGA I LUFTEN
ELLER ATT GÅ
PÅ VATTNET
UTAN ATT VANDRA
PÅ JORDEN"
Ernst K

Allas vår Ernst säger också så här: "Man ska kunna använda grejorna hemma. Gör en läcker sallad och servera den i kristallskålen från Kosta Boda. Gärna en måndag. Våga använda det du har." (Ur Gestrike magasinet )
Kloka ord tycker jag. Jag är själv väldigt dålig på att använda "finporslinet" till vardags. Men det är ju vardagen man ska förgylla och såå ofta har man ju inte stora bjudningar. Porslinet står där i skåpet och dammar igen... Och inte lär mina söner vilja ärva det sen, de har ju samlat ihop till eget.



Värmland, november 2003

Denna magiska höst fortsätter att slå värmerekord. Det kändes lite ovanligt att konstatera att det var + 11 grader kl 23 den 1 november! I love it!
Jag var till tandläkaren idag. På den årliga kontrollen. Inga hål i tänderna - tack och lov - men ett stort hål i plånboken... bäst att fortsätta sköta om gaddarna ordentligt!
Igår fick jag ett vykort från en vän! Ett vackert kort med höstmotiv. Lycka! Vi skickar alldeles för få vykort till varandra, tycker jag. För att inte tala om handskrivna brev som skickas med snigelpost. Vilken speciell känsla det är att hitta ett vykort eller personligt brev i brevfacket en vanlig onsdag...
Det är torsdag kväll. Mina killar är på hockey. Jag har tänt ljus och sitter och skriver framför TV:n. Inget särkilt att titta på, zappar lite. Skönt att vara ensam ibland...

November
"Naturen blir så stor så här års.
Vid och öppen, utan trädkronor.
Himlen går ner till marken."
Lena Larsson

Kom ihåg: Ett brev betyder så mycket! Vykort också och ett mejl... någon tänker på dig och du tänker på någon...

 

Kommentera inlägget här :