Grastainsljaus

publicerat i Allmänt;
 
 
 
 
 
 
 
 
Fick en fin gåva av mina söner när de kom hem från Gotland. Grastainsljaus! På svenska: Gråstensljus...men det förstod ni väl?;))
De var jätteläckra. Ser naturtrogna ut men de är ljus. Sönerna känner till min passion för stenar. Jag är väl lite av en samlare. Kan gå i timmar vid havet och kolla på stenar :) Den mest speciella stenen jag har i min samling är en röd från berget Mazada i Israel. Efter bad i Döda Havet vandrade jag och mina medresenärer uppför de slingrande stigarna upp till fästningen på toppen. Solen gassade och saltet från havet brände i skinnet. Det var svettigt! Aldrig har väl iste' smakat så gott och svalkat så bra som efter den strapatsen. ;)
 
Läste i morgontidningen om ett nytt välfärdsproblem: "fotbollsabstinens!" Det finns tydligen de som saknar EM-fotbollen så mycket att de mår dåligt. Men lugn det går över på några dagar...;) Jag undrar då hur det är med "hockeyabstinens"? Det lider tydligen min make av. Eller hur ska man annars förklara att han sitter och tittar på en gammal match från slutspelet i år på självaste Midsommarafton???
 
Ett tydligt tecken på att det är sommar dök upp i posten igår. Ellos höst och vinterkatalog... Ska man skratta eller gråta? Skratta!
Och lägga undan katalogen till september - tidigast!
 
Har varit på kvällspromenad i solskenet. Bäst att passa på. 
"Sommaren är kort, det mesta regnar bort, men nu är den här, så ta för dig, solen skiner kanske bara idag..." Jag hoppas att du har fel, Tomas Ledin...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :