VÅR VID SJÖN

publicerat i Allmänt;

Jag tror på läkande samtal. Samtal är viktigt för att orka gå vidare på Bättringsvägen.
I fredagskväll ringde en av mina närmaste vänner. Vi har en lång historia ihop och tidvis ganska dramatisk. Vår vänskap har tack och lov hållit i sig även när det stormat. Hon har också varit utbränd. Hon tillhör dem som vet hur det är...Så det behövdes inte så många ord eller förklaringar. Hon förstod. I början grät jag, i slutet skrattade jag. Humorn. Den där gemensamma humorn är ett måste i ett vänskapsförhållande. Tror jag. Efter samtalet kände jag mig energipåfylld och glad.
Skulle kanske behöva en liten dos av henne varje dag men det vore nog för jobbigt för henne...;)

Den nya medicinen har hemska biverkningar. Försöker genomlida dagarna just nu. Denna dag har varit den värsta hitintills. Hoppas att det vänder. I morgon!
Men dagen har också innehållit positiva saker. Äldste sonen kom upp tillsammans med sin hund. Så kunde vi äta god födelsedagsmiddag tillsammans. Yngste sonen fyllde 19 i går. 19!!! På gränsen till vuxen. Fast jag ser honom som vuxen redan nu. I alla fall för det mesta...

En sväng ut till torpet igår resulterade i att maken fick dra fram gräsklipparen. Otroligt vad gräset växt sen sist! Och tjockt var det också.

Våren är som vackrast nu, tycker jag. Den här skira grönskan. Man måste stanna upp ibland och bara ta in alltihop. Detta underverk! Och det förändras så fort.

"Solen skiner inte bara
för några träd och blommor
utan till glädje
för hela världen."
Henry Ward Beecher

Vår vid sjön:

Kommentera inlägget här :