KÄRLEKEN ÖPPNAR DÖRRAR

publicerat i

Tänk vad livet känns annorlunda efter en promenad på gå-bandet! Vaknade efter en nästan sömnlös natt och kände det som om jag hade en alldeles för liten och trång mössa nerdragen ända ner till öronen... Det är inte lätt att försöka sova utan sömnpiller när man vant sig vid dem... Man kan vara hur sömnig som helst ändå går det inte att somna. Det är som om kropp och knopp väntar på den där signalen: slappna av och somna! Abstinensen gör att man spänner sig. Det surrar i huvudet, rycker i musklerna, pirrar i benen...Man vänder och vrider på sig, vaknar med ett ryck ur någon sorts dvala. Tittar på klockan, hm, jag har nog sovit i några minuter... Så där håller det på...
Men jag tänker inte ge mig!!!
Efter frukost och träning och en dusch känns livet ändå ganska bra :))

Som ni märker har jag bytt design på bloggen. Tycker att den här var fin och passande. :)Tack för alla trevliga kommentarer om den!

Häromdagen kom ett glädjande besked från mammografin.. Det är en sån lättnad varje gång. Jag tänker också på alla dem som fått sorgliga besked... Känner tacksamhet över den fantastiska vården vi har i vårt land! Många blir friska!

Att läsa insändare i morgontidningen blir man inte glad av. Det gnälls och skälls över allting och över ingenting. För att bli glad och på gott humör kan man dra blicken mot den vänstra spalten och läsa under "En blomma till". Där tackar människor för vänligt mottagande inom sjukvården, för vänliga personer som lämnat in upphittade saker, för vänner som ställt upp osv... Alla de där vardagliga gärningarna som gjorts med lite extra omtanke :))

Lite extra krydda i tillvaron stod Zlatan för i veckan med sina 4 fyra fantastiska mål!!!
Samma dag som turbulensen inom SD satte igång. Om det vill jag bara säga att tack och lov att sanningen alltid kommer fram... Lyssnade på Soran Ismail när han satt i morgonsoffan i tv och förklarade att vi måste lära oss att skilja på etnicitet och nationalitet!!! Soran är lika svensk som mina söner. Alla är de från Knivsta!!!
Och Zlatan är svensk!!!

Vill avsluta med att citera Eileen Caddy ur kalendern Juveler av visdom.
16 november:
"Den primära läxan att lära i livet är att hysa kärlek. Kärleken öppnar alla dörrar, förändrar liv och smälter de hårdaste av hjärtan. Den börjar inom dig och arbetar sig allt längre utåt."

Nu ska jag jobba vidare med ett nytt "projekt"...

Trevlig helg till er alla <3

Kommentera inlägget här :