HUND OCH ETIKETT

publicerat i

Hur lär man en hund "vett och etikett"?
Jag talar inte om dressyr nu. Vår hund är duktig på kommandon som "sitt, ligg, ligg på sidan, stanna kvar, vänta, vacker tass, fot mm". Men....att sno saker och ligga och tugga på dem det är brist på hyfs tycker jag. Jag lovar vi har testat Allt! Alla råd i böcker och på nätet. Och allt vi kommit på efter eget huvud. Men vi har en snabb och tuff kille här hemma. Inget funkar på honom!Ingenting är omöjligt, sägs det. Det är bara fantasin som sätter gränser...Idag blev jag "galen" när hunden åter kom farande som ett yrväder med en kudde i käften. In under bordet och förväntade sig att bli "jagad". "Försök att ta mig"- leken är jättekul. Tycker han ja! Plötsligt kom jag på det: vattenspruta! (Har säkert läst det tipset någonstans ) Fram med blomsprutan ,som bara innehåller vatten, och sprutar på en minst sagt förvånad hund! Han släpper kudden och börjar skälla som en galning...Sen undviker han mig. Surar. Ligger och blänger på mig. ;)
Jag känner att jag vann! Denna gång... Samma knep brukar inte fungera två gånger på den hunden. Fortsättning följer...;))

Idag dundrade det till något vansinnigt här över stan. Stridsflygplan! Man blir ju lite undrande nu när Ryssland håller på med sina flygturer... Så småningom visade det sig att det var svenska JAS Gripen som varit på hemväg till Luleå....

Så blev det fredag denna vecka också.
Önskar alla en trevlig helg!
Var rädda om er! Ni är värdefulla <3

Kommentera inlägget här :