En bra torsdag :-)

publicerat i Allmänt;
Fantastiska torsdag :-)
Jag blir så glad sådana här dagar när man på kvällen märker att man orkat så mycket mer än vad man trodde att man skulle orka när man klev upp på morgonen :-)
Jobbat, sprungit runt på affärer, handlat massa julklappar och nu landat i soffan framför TV:n. Ser med ett halvt öga på hockeyn medan jag slår in julklappar. 
Jaha, det där var väl inte så märkvärdigt kan man tycka. Men om man är utbränd och har fibromyalgi så är det Stort kan jag säga! Det infinner sig en lyckokänsla och lite stolthet faktiskt ;-)
Morgonsolen

Att slå in julklapparna är nästan det roligaste med julförberedelserna tycker jag. Att välja papper, etiketter och snören...

Eftermiddagshimmel.

Det här är "hemligheternas" tid också ;-)
"Dörren stängs för näsan din, det är bara roligt"....enligt den gamla visan.

Egentligen vet jag inte om jag ska skratta eller gråta när en politiker försöker förklara vad han menade med ordet "bonnläpp". Det är inte en som bor på landet utan han menade "tölp" och det finns "tölpar" på Östermalm också....Hm...tillåt mig småle...Ibland är det nog bättre att man bara ursäktar sig och låter bli att förklara...det är inte alltid förklaringen är särskilt lyckad ;-))

Det blåser vansinnigt mycket här nu. Ännu värre är det längre norrut. 
Var rädda om er, vare sig det stormar kring er eller inte❤️


❤️


Kommentera inlägget här :