Håller in och puffar upp?

publicerat i

Något av det bästa med torpet är att här finns ingen spegel där man kan få syn på sig själv i helfigur. Sådana här heta sommardagar när man bara måste klä av sig mer och mer är det skönt att slippa se det man "tuggat till sig" under vinterhalvåret. Det gör inget att det pöser över lite här och där ;) Egentligen "borde" man kanske ha solkläder som "håller in och puffar upp"...? Nej, inte här i torpet.
Jag har varit ambitiös nog att ta med mig Malin Berghagens yoga-CD hit. Tänkte att det kunde vara dags nu att återuppta det där med yogan.... Bra för energin och för det som pöser över...;)
Vi får väl se....
Just nu sitter jag i solstolen och njuter efter en promenad till sjön. Det svalkade inte ens skönt på bryggan, hunden ville gå hem. Flämt flämt...

Yngste sonen klipper gräs. Ser lite komiskt ut ibland för han stannar upp då och då och läser och skickar sms...:)
Men fint blir det!

Maken jobbar med vårt företag, trots att det är lördag. Så är det... Men han njuter ändå av sol och värme. Vet inte hur många gånger han sagt dessa ord idag: - "Detta är livet". :))

Vi försöker komma underfund med vilket fågelpar som boat in sig i lilla fågelhuset i år... Men vi hinner inte riktigt med att se. De flyger så snabbt in och ut de rackarna ;)

Prognosen säger regn...jag njuter i solen så länge det går :) Sitter i solstol med solhatt på huvudet och fötterna i fotbad. Såpa gör underverk med trötta fötter! Garanterat rena blir de också. Men man måste torka fötterna ordentligt innan man tassar iväg sen...det kan bli "såpahalt" ;)

Juni kunde inte börja bättre... Välkommen sommar!

"En vänlig grönskas rika dräkt har smyckat dal och ängar.
Nu smeker vindens ljumma fläkt de fagra örtes-ängar;
Och solens ljus och lundens sus och vågens sorl bland viden förkunnar sommartiden."
- Psalm 201 Text: Carl David af Wirsen

Kan man vara annat än tacksam? <3

Kommentera inlägget här :