Vargen kommer?

publicerat i Allmänt;

Det regnar idag. Ibland lite, ibland väldigt mycket. Och däremellan är det lite uppehåll :)
En perfekt dag att sova, tycker hunden. En perfekt dag att storstäda, tycker jag. Maken jobbar på distans och mellan regnskurarna tar han på sig hjälmen och "skövlar dikena". Vi måste fixa vägrenen fram till grinden för vi ska äntligen få grusat! Grind och grind. Vi har ingen grind. Vi har haft en. Och vi pratar om den som om den fortfarande existerade. ;)

Jag vet inte om det är en märklig "naturlag" men så fort jag lägger en duk på utebordet så börjar det regna...det slår aldrig fel ;) Så jag ska helt enkelt sluta upp med att göra mig till och försöka göra "fint"....? Eller kan det vara en tillfällighet bara? Hi hi :))

Har ni hört talas om "björnen" i Finland som visade sig vara en hund? Folk hade sett den och polisen gick ut och varnade. T o m media varnade via textremsor. Hundens matte blev fundersam. Kunde det vara så att det var hennes "lilla" hund som folk sett. Den som är så lydig att hon kan ha den okopplad på promenader. Jodå, det var hennes hund folk sett. Nog för att det finns hundar som liknar björnar men det mysko med det hela är att det var på promenad med matte man sett "björnen".... Hi hi...så lätt kan det bli fel... :)Men man ska komma ihåg att inte skrika "vargen kommer" i tid och otid...Nästa gång något stort lufsar omkring i stan så kanske det inte är en hund....;)

På förmiddagen passade vi på att ta en promenad i skogen när det var uppehåll. Skönt. Det doftar så gott i skogen om sommaren.
Det är gott om ormbunkar här. Vackra, stora och ståtliga breder de ut sig som "djungler".

Nej, nu får jag inte ligga här i soffan och lata mig längre. Det finns en stuga till att städa...

Ljus och kraft till er alla <3
Efter regn kommer solsken som ni vet :)

Kommentera inlägget här :